Фејсбук профил Ruski svetbb

Драги ђаци, родитељи и љубитељи руског језика, обавештавамо вас да успехе наших ђака из руског језика на нивоу целе општине од сада можете пратити и на званичном фејсбук профилу: Ruski svetbb . Позивамо вас да нам се придружите!

Посета осмака ОШ “Рајак Павићевић“ Гимназији

У понедељак 14. 5. 2018. године ученици ОШ “Рајак Павићевић“ посетили су Гимназију. Ученици су пратећи презентацију школе добили информације о школи, о смеровима који ће бити ове школске године, о успесима школе и начину рада. Имали су прилику да обиђу школу и поједине кабинете, присуствовали су лабораторијским вежбама из физике и хемије. Сви ученици […]

Међуокружно такмичење у атлетици

Међуокружно такмичење у атлетици одржано је 9. 5. 2018. године у Крагујевцу. Екипа Гимназије освојила је треће место. Појединачно Ивана Петковић освојила је прво место у скоку у вис и пласирала се на републичко такмичење.

Одличан резултат наше Гимназије у атлетици

Одржано је Окружно такмичење у атлетици и мушка екипа Гимназије „Јосиф Панчић“ освојила је прво место екипно. Од појединачних резултата Ивана Петковић освојила је прво место у скоку у вис, а Милан Николић у трви на 100 м.

Тотални диктат

Акција „Тотални диктат“ трећи пут у Бајиној Башти а 15. пут у целом свету Драги ученици и колеге, И ове године ће Бајина Башта учествовати у међународној акцији писања диктата на књижевни текст на руском језику- „ Тотални диктат“ и тиме постати један од 1000 градова  у 76 земања света који су истог дана део […]

Previous Posts

HidroElektrana Bajina Basta Dunav osiguranje NP Tara