Изваредан успех гимназијалаца на екипном првенству из математике

Математичко друштво „Архимедес“  под покровитељством Министарства просвете, науке и технолошког развоја Републике Србије и ове године одржало је недметање маладих талената. Нашу школу представљао је тим који су чинили Радивоје Нешковић, Тамара Ђурић, Бојана Гавриловић и  Дејан Јовановић које су припремали професори математика Милош Танасијевић и Јелена Стојкановић Изузетне успехе постигао је сваки члан овог тима, али оно што је посебна сатисфакција Гимназије „Јосиф Панчић“ јесте прво место у екипној конкуренцији међу више од педесет школа из целе Србије. Ово је круна континуираног рада наших математичара.

Сви ученици и запослени одају признање и похвале нашим талентима!

екипа математичара 2014

екипа математичара 2014

Архимедес 2014

Архимедес 2014

У суботу 7. јуна 2014. године у просторијама Учитељског факултета у Београду најуспешнијим школама и учесницима такмичења друштво „Архимедес“  уприличило је свечаност поводом доделе награда и признања.

Професор М.Танасијевић је са ученицом Тамаром Ђурић у име целе екипе преузео награде и похвале. Усхићени су пријемом и чашћу да се нађу на таквом месту са таквим поводом. Награда коју је овај тим освојио( HP laptop рачунар) служиће им даљем раду и математичком истраживачком раду.

математика

математика

математика

математика

математика

 

Comments are currently closed.

HidroElektrana Bajina Basta Dunav osiguranje NP Tara