Екстерна еваулација рада гимназије “ Јосиф Панчић “

У периоду од  10 – 11. марта 2015. године  у гимназији “ Јосиф Панчић “ у Бајиној Башти обављена је екстерна евалуација / спољашње вредновање  школе / на основу Правилника о вредновању квалитета рада  установа / “ Сл. гласник РС “  9/2012 /, а коју је реализовао Тим евалуатора  који су чинили просветни саветници.

У дводневним активностима Тим је : анализирао евиденције и педагошку документацију, интерне акте школе, непосредно пратио наставу, вршио интервјуисање са свим актерима који су од значаја за рад и живот школе, вреднујући стандарде који су дефинисани Правилником о стандардима квалитета рада установе / “Сл. гласник РС “ 7/11 и 52/11/.

Након извршеног спољашњег вредновања Тим евалуатора је усмено саопштио директору школе ниво остварености предвиђених стандарда а писани извештај о спољашњем вредновању који ће садржати опис утврђеног чињеничног стања биће достављен Школи у року од осам недеља од извршеног прегледа, са којим извештајем ће бити упознати сви органи установе као и орган локалне самоуправе надлежан за послове образовања и васпитања.

Управа школе

 

Comments are currently closed.

HidroElektrana Bajina Basta Dunav osiguranje NP Tara